/spadassin/

1.31.2007

Chavez proclaimed Augustus...

Chavez gets powers to rule by decree | Top News | Reuters.com:
"Venezuela's Congress on Wednesday granted President Hugo Chavez powers to rule by decree for 18 months as he tries to force through nationalizations key to his self-styled leftist revolution."

25 Comments:

  • By Blogger Ody, at 11:49  

  • By Blogger KolaySohbet, at 21:51  

  • By Blogger Karqa, at 07:58  

  • This comment has been removed by the author.

    By Blogger ayhan, at 13:37  

  • By Blogger Sohbet, at 10:02  

  • By Blogger mert, at 09:16  

  • This comment has been removed by the author.

    By Blogger sohbetsec, at 13:34  

  • By Blogger tas, at 11:14  

  • By Blogger mert, at 16:18  

  • By Blogger Unknown, at 04:03  

  • This comment has been removed by the author.

    By Blogger sohbetsec, at 07:41  

  • This comment has been removed by the author.

    By Blogger sohbetsec, at 16:07  

  • Gabile Mobil Chat Her şey sizlerin elinde bulunduğu gibi ister rumuz adisyon yaparak ya da kayıtsız şeklinde de sohbet etme fırsatını bizler eşliğinde yakalayarak defa güzel ve kalifiye vakitler geçirebilirsiniz.
    Sohbet odaları kanalları tüm kullanıcılarımız ve Türkiye’den girişler yerine her vakit para ödemeden görev vermeye devam edecektir.Artvin sohbet Odaları kanallarında bundan sonra sizlerinde yeni arkadaşlıklar dostluklar kurmanız yerine heyetmiş olduğunu unutmayınız ve her vakit yerine sevgi aşk ve arkadaşlık anlamın da henüz kalıcı ve içten tek sohbet kanalında yer alabilmek dilerseniz , azalık gerektirmeden sağlamak yaparak her vakit yerine en ateşli sohbetlerin içerisinde Gabile Mobil Chat şahsınızı bulabilirsiniz.

    By Blogger sohbetsec, at 15:51  

  • Gabile Giris Yap Sağlıklı ve düzeyli tek dost ortamında yer alarak sizlerde en güzel ve eğlenceli zamanlarınızı sevinçli tek biçimde geçirebilirsiniz.
    Bay kadın odaları kanallarında bulunan tüm kullanıcıların da herkes gibi uyacağı kaideler bulunmaktadır.Sunucu içinde hürmetli ve düzeyli tek şeklinde chat ederek her vakit yerine karşınızda ki bireyin realite tek kullanıcıları olduğunu unutmayıp sebep karşılanmak istiyorsak o şeklinde görerek henüz güzel ve kalıcı dostluklar Gabile Giris Yap
    geçirebilirsiniz.

    By Blogger mert, at 17:37  

  • Gabile Günümüzde birçok insan mobil programlar eşliğinde kullandıkları uygulamalar ile kolay ve basit tek şeklinde chat etmenin keyfini çıkarmaktadır.
    Sizlerde dostluk ve arkadaşlık sitelerinde yer alarak kendiniz ve arkadaşlarınız yerine en güzel dönemleri beraber geçirerek defa henüz dayanıklı ve kalıcı dostluklara imza atabilirsiniz.
    En güzel ve eğlenceli tek şeklinde Gabile etmek yeni arkadaşlıklar kurarak defa henüz güzel vakit Dostluk sitelerinde yer alarak sizlerde güzel ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

    By Blogger tas, at 05:03  

  • Dış görünüşten önce duygu ve düşüncelere önem verilen arkadaşlıklar kurmak gerçek hayatta zordur. Gabile
    Ancak sitemizde resminizi koyma ve kendinizi gösterme zorunluluğunuz olmadığı yerine öncelikle duygu ve düşüncelere önem verilmektedir.
    Sitemizde özelden konuşma hizmeti sayesinde sadece iki kişi de konuşabiliyor.
    Bunun yerine özelden söz etmek istenen ferdin ismi üzerine çift tıklanması ve mesajın yazılması yeter. Gabile mobile
    Özel sohbetlerde iki kişi dışında kimse yazılanları göremez.
    Sizlerde keyifli ve güvenilir tek arkadaşlık ortamı arayış içerisindeyseniz Asyasohbet.com da farklı tek söylemle Türkiye’nin sohbet sitesinde doğru adrestesiniz.

    By Blogger oktay, at 12:51  

  • Gay Sohbet siteleri Günlük yaşamda dış görünüşünden etkilenilen çoğu bireyin beklenen temas seviyesini karşılamadığı oluyor.
    Bu halde çoğunlukla erkekler ön tasarıda olsa da çoğu kadında cinsel manada greksinimlerini karşılamak yerine yeni arkadaşlarını burada bulmak istiyor.
    Burada dost bulmak defa ferah olsa da doğru kişiyi bulduğunuzu derhal düşünmemelisiniz.
    Ona merak ettiklerinizi sorarak onu henüz yakından tanımalısınız.
    Ne kadar defa tanırsanız size makul olup olmadığına hüküm verebilirsiniz. Gay Sohbet odaları
    Olumsuz tek sürpriz ile karşılaşmamak yerine dikkatli hareket etmenin yararı olacaktır.

    By Blogger asa, at 04:35  

  • Sohbet Cinsel Onun dışında normal muhabbetlerinde, yeniden sitemiz üstünde tespit edilen kanalların çapında yapması olasıdır.
    Özel mesajlaşmalarda ise küfre varan ve aşırı ısrarcı davranışlardan kaçınılması, izlenmesi lüzumlenen en doğru yoldur.
    Rahatsız edici tavırlardan uzak vaziyetleri lazım olur.
    Aksi durumda kişilerin şikayeti üstüne kanaldan veyahut komple siteden uzaklaştırılmanız, mevzubahis olabilecektir. Sohbet Cinsel
    Arayışlarınız kapsamında genel düzey kaidelerini aşmadan davranmak, arayışlarınıza hızlıca yanıt bulmanızı da sağlayacaktır.

    By Blogger Unknown, at 08:22  

  • Sex Chat Siteleri Sizlere eğlenmek ve sohbeti birlikte yayınlayan kanalımız, defa hızlıca yeni dostluklara merhaba diyebileceğiniz tek ortamdır.
    Ülkemizin en güzel şehirleri arasındaki Adıyamanlı şahıslarla tanışmak yerine yapmanız lüzumlenen tek şey, para ödemeden kanalımıza girerek sohbete dahil olmaktır.
    Adıyaman Cinsel mobil sohbet kanalı mobil ve üyeliksiz mobil sohbet ve Sex Chat Siteleri Kanalımızı ve bütün sitemizin özelliklerini kullanmak yerine, sizlere hiçbir şeklinde azalık koşulu koşmuyoruz.

    By Blogger oktay, at 10:13  

  • Gabile Chat Sohbet Cep telefonlarınızdan isterseniz bilgisayarlarınızdan isterseniz tabletlerinizden sağlamak yapabiliceginiz bi server kurduk ve sizleride aramızda görmek istiyoruz 7/24 Sağlamak olan ve sohbet odalari dönen kanalımızda Kullanıcılarımızla sohbet odalari edebilir radyoları dinliye bilirsiniz, sizlerede söyledigim gibi Burasi Fiyatsız sohbet odalari ortamı olarak daima kalıcaktır, ve sizlerinde desteklerine gereksinimiz var birlikte yürüyelim bu yolda, Gabile Sohbet Chat birlikte el ele verirsek herşey

    By Blogger Unknown, at 15:05  

  • Hatta fiyatsız olarak. Birbirinden keyifli Ücretsiz Chat Odaları odalarının yer aldığı sitemize bilgisayarlarınızdan, cep telefonlarınızdan, tabletlerinizden para ödemeden bağlanabilir vazgeçilmez sohbetinize başlayabilirsiniz. Üstelik fiyatsız olan sohbet sitemiz herhangi tek azalık koşulu da koymamıştır. Yanlızca kendinize tek nick belirlemeniz ve bu nicki güvenliğiniz yönünden ve başka biri kullanmaması yerine şifrelemeniz yeterlidir. sohbet odalarımızda sohbet ettiğiniz arkadaşınızla da kalifiye odalarda ya da sizin özelinizde de nitelikli sohbete devam edebilirsiniz. Ücretsiz Chat Odaları Biz sizler yerine ve sizin mutluluğu bizler ile yaşamanız yerine elimizden gelen bütün imkanları kullanırken siz de emeklerimizin karşılığını sitemizi ziyaret ederek verebilir ve dostlarımıza arkadaş kazandırabilir ve sizde dostlarınıza arkadaş ekleyebilirsiniz.

    By Blogger mert, at 08:59  

  • that is perfect..thanks for good share chat sitesi

    By Blogger Java Chat, at 15:32  

  • By Blogger Aylin, at 19:16  

  • Hi I m Harry Thomas working with Cash App Help. We work towards making the customer experience of making payments through Cash App simple and easier. Contact us for any type of query. https://hearthis.at/cashapphelps/

    By Blogger kakai, at 14:10  

  • This comment has been removed by the author.

    By Blogger senben, at 04:49  

Post a Comment

<< Home